خوسارِ مُن

دل نوشته و گاه نوشته ...

خوسارِ مُن

دل نوشته و گاه نوشته ...

خوسارِ مُن

«به نام یزدان پاک»

خوشا خوسار و وصف بی مثالژ...

سلام!

به وبلاگ شخصی من خوش اومدید :)

اینجا محلیه که هم گاهی اوقات میام و دلنوشته هام رو می نویسم و هم محلیه برای عبور و مرور بچه های بلاگستان خوانسار!!

هیچ نوع تفکر افراطی در این بلاگ جایی نخواهد داشت.

جهت مشاهده بدون عیب و نقص وبلاگ، از مرورگر «گوگل کروم» استفاده کنید.

کلیه IPهای ورودی به سایت ثبت می شند و در ضمن، می تونید از طریق سربرگ «درباره من» در بالای صفحه بیشتر با من آشنا بشید :)

برای من افتخاره که جزو کاربران «بیان» هستم و وبلاگم بر روی سرورهای قدرتمند این شرکت ایجاد شده.

جهت عضویت در خبرنامه، واژه ozv را به 5000248202 ارسال کنید.

نوحه ای که در حال گوش کردن به آن هستید کاری است از «حاج محمود کریمی» و «ببار ای بارون» نام دارد.

این وبلاگ در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است.

امیدوارم لحظات خوشی رو سپری کنید

پیوندها

آش لعابی!

يكشنبه, ۲ شهریور ۱۳۹۳، ۰۶:۰۶ ب.ظ

از کودکی علاقه ی بسیار زیادی به آش لعابی داشتم. مادر عصمتم (مادرپدرم) این غذا رو بی نهایت خوشمزه درست می کرد و یاد دارم بیشتر در زمستان و پاییز و در کنار کرسی این غذای معرکه رو می خوردیم.

در ایام کودکی و شیطنت وقتی پدرم کاری بهم می گفت و انجام نمی دادم میگفت: پــَ چونو اندی آش لعابیه؟!

و من هم که علاقه مند به آش لعابی بودم کلی از این حرف پدر ذوق می کردم و فکر می کردم چون آش لعابی چیز خوبیه پس حتما حرف پدر هم خوبه!!


سالها از پس هم گذشت، آش لعابی هایی رو که توسط آشپزهای ماهر دیگری (از جمله مادرخودم!) پخته شده بود رو هم امتحان کردم، اما به جرأت میگم هیچکدوم طعم آش لعابی های مادر عصمت رو نداشت.

از طرفی مادرعصمت هم که نقطه ضعف من رو پیدا کرده بود هر وقت میرفتم بهش سر بکشم میگفت: «مانی بمون تا بخچد آش لعابی راس کران!» اما کار و زندگی فرصت این رو نمیداد که به بهانه ی آش لعابی پیش او بمانم و البته تنهایی هم صفا نداشت.


به هرحال، امروز جای شما خالی در منزل پدربزرگ، پس از مدت ها آش لعابی با دستپخت مادرعصمت و روغن حیوانی اعلاء خوردیم و چقدر هم خوشمزه بود.واقعا روغن حیوانی روی آش لعابی معرکس، این هم عکسش، ما خودشو خوردیم، شما حسرتشو بخورید!!!

برای اینکه بیشتر حسرت بخورید می تونید روی عکس کلیک کنید و تصویر با سایز و کیفیت مناسب رو ببینید!!




پ.ن1: اصلا باورم نمیشه آخرین باری که وبلاگم رو آپ کردم 3 ماه پیش بود، چقدر زود گذشت واقعا!!!از اینکه دیر به دیر آپ می کنم شرمندم، کار و درس و زندگی و ... .کامپیوترمونم خرابه بحران مالی هم اجازه نمیده درستش کنیم هی نمیشه بیایم نت!
پ.ن2: آش لعابی یک غذای معرکه ی محلی خوانسار است.
پ.ن3: نسبت به فرماندار شدن آقای شفعتی خوشحال نیستم که هیچ، ناراحت هم هستم، دوست داشتم آقای شفعتی بتونند رکورد مدت زمان شهردار بودن رو بشکنند و بیشتر از 14 سال شهردار باشند، اما حیف که نشد... به هرحال براشون در سمت فرماندار آرزوی موفقیت دارم
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۶/۰۲
عباس جنابی

نظرات  (۱۳)

سلام
آش لعابی فوق العاده س. این غذا وقتی با گردوی زیاد پخته میشه میتونه تا 24 ساعت آدمو سیر نگه داره!
واقعاً که خونساریای قدیم خوب بلد بودند چطور از مواد اولیه محلی غذاهای مقوی تهیه کنند تا بتونند سرمای استخوان سوز زمستونا رو تحمل کنند.
پاسخ:
سلام بر سید بزرگوار
خدایش آخرت غذاست! از بین غذاهای خوانساری آش لعابی رو بیشتر از همه دوست دارم
هر طوریم که حساب می کنم سرشار از مواد مغذی هست چون همش گیاهیه و به هیچ وجه از گوشت درونش استفاده نمیشه
آش لاعابیتم داش عباس
پاسخ:
نوکرتیم داش حمید، خیلی میخامت
به به
خیلی خوشمزست
تنها ایرادش نفخ بعدشه !!
به هر حال ممنون جای ما رو خالی کردی داش عباس
پاسخ:
سلام مهندس ارادت داریم
آقا مشکل نفخشم با یک استکان چای نبات یا یک استکان عرق نعنا به راحتی حل میشه!!
نواژ که دانم او بیکفت ...
پاسخ:
ای جااااااااان :*
این همه روغن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چربی خونم رفت رو 500
وزنم رو 110
پاسخ:
د خو با این همه روغن خوشمزس!
تازه بعدشم که سیر نشدی بشینی نون و روغن حیوونی بخوری!!
سلام
بنظرم اگه بشه بعنوان یه اش محلی (خوساری )توی بوستان سرچشمه به توریستهای یه روز معرفیش کنیم بد نباشه یه چار نفرم دست بکار بشن خیلیم عالیه باید دید ایا شورای شهر وشهرداری میتونند چنین بنگاه تبلیغاتیو در اخیار 4 تا چوون بسپارند .؟!.آش ،کره،روغن،عسلو گز خوسار چیشی از کار در میاد یا ..............جالبود یاد قدیما افتادم .
پاسخ:
سلام
بله خب پیشنهاد خوبیه باید ارائه ش کنید به شورای شهر
ای جان اش لاعابی...
راسی اون لینکه که ادونگوا بگنا یا نه؟
پاسخ:
درود بر حج حمید عزیز
بله آقا دست شوما درد نکند
سلام

مرا ببخشید که مدتهاست به وبلاگتان نیامده ام و حالا هم که آمدم به این صورت آمدم!
بگذریم؛
بیکاری، یکی از مهمترین دلایلی است که خواسته یا ناخواسته و واقعا یا توهما منجر به بی انگیزگی بسیاری از جوانان زیباشهر خوانسار شده است. یکی بی انگیزگی که منجر به مهاجرت بیش از پیش جوانان از خوانسار و در مواردی، باعث رخ دادن آسیب های اجتماعی جبران ناپذیری گشته است.

امید است به کمک این تارنگار، بتوان اطلاع رسانی بهتری در زمینه ی کاریابی در خوانسار ارائه کرد تا بتوان پس از شناسایی پتانسیل های موجود در شهر، به ایجاد بهسازی در شرایط شهرستان نیز فکر کرد.

منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستم.
www.karsar.blogfa.com
با سپاس
سید وحید صادقی
پاسخ:
بح بح وحیدجان ندیده بودم همچین حرکتی زدی، بارکلا
سلام فامیل دورررررررررر.چه عجب آپیدین!
آش لعابی وختی میچسبه که نون تازبریز توش تلیک کنی و بخوری. دقیقا موقعی که برف میاد و زیر کرسی خوابیدی این آش آنچنان حسی بهت بده که نواژ.
من خا برای بهتر درک کردن خوردن آش لعابی بارها رفتم روی برفا نشستم.
خدا قوت و توان بده به زن دایی عصمت. همیشه از کدبانویی اش تو همه زمینه ها زیاد وصف شنیدم. فکر کنم سیرترش های 7 سال به بالا هم داشته باشه.
جای من خالی.
درضمن جویای احوالتون هستیمااااااااااااااااا.
پاسخ:
درود بر شما  فامیل دوووووووررر!
ایول خوشم میاد که درک می کنید وضعیت رو!!
اتفاقا از اون سیر ترش های 7 ساله هم موجوده! منتها من چون کلاً سیر دوست ندارم خیلی طالبش نیستم!
مادر عصمت واقعا در آشپزی 20 هست، آش لعابی و کله پاچه هاش رو تاحالا توی عمرم نخوردم!
میشه لطف کنید طرز تهیه اش رو مختصر پی نوشت کنید ما هم بچشیم لذت ببریم!! متشکر
پاسخ:
شما اگر همشهری هستید که باید بلد باشید خودتون!
۱۶ شهریور ۹۳ ، ۱۴:۵۶ سید احمد شفعتی
سلام عباس جان
گفتی آش و کردی کبابم :)   
مت که حسود نیستیم نــــوش جانت     : )
پاسخ:
سلام علیکم اخوی
شما کارت درسته برادر!
میدونی چند بار اومدم طرز تهیه اش رو ببینم؟!
منظورم این که طرز تهیه اش رو از آجی عصمتت بپرسی ببینی چه جوری درست میکنند که از همه خوشمزه تر شده و شما انقدر تعریف میکنید؟! به قول خودمون فوت کوزه گری آجی عصمت چیه؟!
پاسخ:
آهان از اون نظر، باشه می پرسم و میگم
سلام عباس آقا

زیارتتون قبول باشه ...

میدونی "بله که بله ..."تیکه کلام کی بود...!!؟؟
پاسخ:
سلام متشکر پسر عموی
بعله که یادمه :)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی